Voorbije evenementen

Filter op jaar

Filter items
Evenement
evenement: 
14 oktober 2013

Eén jaar na de ondertekening van de Brussels Declaration on Open Access brengen we op onze EWI-focus alle stakeholders samen met de bedoeling te verder te bouwen aan een toekomstig beleid voor Open Access in Vlaanderen.

Evenement
evenement: 
30 april 2013

Het ViA-Toekomstforum is een samenkomst voor de ViA-partners: mensen uit het middenveld, de academische wereld, sociale partners en innovatieve ondernemers. Zij krijgen er informatie over de stand van zaken van Vlaanderen in Actie. Ze kunnen zich ook engageren om Vlaanderen in Actie samen uit te voeren. ***Enkel op uitnodiging***

Evenement
evenement: 
18 april 2013

Het departement EWI heeft een internationale vergelijkende analyse laten uitvoeren van het economisch beleidsinstrumentarium gericht op de vergroening van de economie. Het eindresultaat wordt gepresenteerd tijdens een EWI-focus op 18 april 2013. De studie zal in een breder beleidskader geplaatst worden, gericht op het vergroenen van de economie en sluit naadloos aan bij de doelstellingen en ambities aangegaan in het witboek Nieuw Industrieel Beleid.

Evenement
evenement: 
25 februari 2013

‘Slimme specialisatie’ is een nieuw Europees beleidsconcept dat staat voor een sterkere prioritering van de overheidsmiddelen voor innovatie en transformatie in regio’s, voor het stimuleren van nieuwe groeipolen in tijden van structurele groeivertraging. Deze EWI-focus presenteert de resultaten van de Vlaamse deelname aan de OESO-studie over ‘Smart Specialisation for Innovation driven Growth’. Daarna wordt er toelichting gegeven bij de Conceptnota ‘Slimme specialisatiestrategie voor een gericht clusterbeleid’ die in februari door de Vlaamse Regering wordt voorgesteld.

X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.