Voorbije evenementen

Filter op jaar

Filter items
Evenement
evenement: 
2 december 2009

De Ondernemersavond van het Steunpunt Ondernemen en Internationaal Ondernemen, met als Thema "Groeizaam Vlaanderen", zal dit jaar doorgaan op woensdag 2 december 2009 om 18.30 u op de Vlerick Leuven Gent Management School Campus te Gent.

Evenement
evenement: 
6 november 2009

U kent misschien de Marie Curie Acties, waarmee de Europese Commissie de mobiliteit en training van onderzoekers financieel ondersteunt?

Evenement
evenement: 
29 oktober 2009

Op donderdag 29 oktober 2009 organiseert het departement EWI in het kader van het actieplan Wetenschapscommunicatie een netwerkmoment voor organisaties die actief zijn binnen de wetenschapspopularisering en wetenschapscommunicatie in Vlaanderen.

Evenement
evenement: 
7 oktober 2009

Onder de naam EWI-focus organiseert het departement Economie, Wetenschap en Innovatie meerdere keren per jaar open workshops, waarin actuele beleidsthema's, -uitdagingen of -resultaten in verband met economie, wetenschap en innovatie onder de loep genomen worden.

Evenement
evenement: 
25 september 2009

Op vrijdagavond 25 september heet Technopolis u van harte welkom op de vijfde editie van de Europese Nacht van de Onderzoekers. 

Evenement
evenement: 
22 juni 2009

Snelgroeiende jonge innovatieve ondernemingen krijgen in veel Europese landen toenemende aandacht in beleidsdiscussies. Ook in Vlaanderen bestaat er tot op heden geen specifiek innovatiebeleid voor deze groep van snelgroeiende jonge innovatieve bedrijven. Tijdens deze IWT-vooruitzichten is het de bedoeling om te leren van de beleidservaringen in het buitenland.

Evenement
evenement: 
10 juni 2009

Nieuwe workshops

EWI-focus. Visies voor het beleid van morgen

Onder de naam EWI-focus organiseert het departement Economie, Wetenschap en Innovatie meerdere keren per jaar open workshops, waarin actuele beleidsthema's, -uitdagingen of -resultaten in verband met economie, wetenschap en innovatie onder de loep genomen worden. Op 10 juni 2009 was de eerste EWI-focus workshop door met als thema 'Clusterbeleid voor doorbraken in Vlaanderen' om een beleidsdiscussie te stimuleren over een vernieuwd clusterbeleid in Vlaanderen. Er is immers een aangepast beleidskader nodig om doorbraken voor een duurzame groei in perspectief van het Pact 2020 en Vlaanderen In Actie (ViA) te realiseren.

Evenement
evenement: 
26 mei 2009

The conference - organised in cooperation with the Czech Presidency of the EU - will celebrate the multiple ways through which European research contributes to global sustainable development: improved understanding of the environment, technological solutions, changing mindsets and behaviours, bearing in mind that it is also at the roots of unsustainable trends.

Evenement
evenement: 
12 mei 2009

Het IBBT zet een nieuw netwerking event op poten: iMinds. In een interactief programma wisselen inspirerende sprekers als Samuel Widmann (Google), Bruno Lanvin (INSEAD), Amy Shuen (auteur van "Web 2.0: A Strategy Guide"), Ken Ducatel (Lisbon Strategy - i2010), Ben Cerveny (Stamen design) en Alain De Taeye (TomTom) af met thematische tracks rond onderzoek, incubatie & ondernemerschap en ICT beleid.

Evenement
evenement: 
11 mei 2009

In mei 2008 stelde de Europese Commissie een mededeling voor, met als titel "Beter loopbanen en meer mobiliteit: een Europees partnerschap voor onderzoekers". De Commissie wil een 'partnerschap voor onderzoekers' afsluiten met de Raad en de Europese lidstaten. Het doel hiervan is de loopbaan voor onderzoekers verbeteren en onderzoekers meer mobiel maken. De lidstaten zullen een nationaal actieplan aannemen m.b.t. vier prioritaire actielijnen:

X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.