Kick-off event 'Digital Europe Programme'

Filter items
Evenement
woensdag 20 oktober 2021 - 09:00 tot 12:30

De publicatie van de werkprogramma's 2021-2022 van het Digital Europe Programme (DIGITAL) wordt de komende weken verwacht, kort gevolgd door de eerste oproepen binnen het programma.

Samen met het NCP Flanders organiseren we daarom op 20 oktober 2021 een kick-off vergadering om informatie te geven over de inhoud van het programma, de uitvoering ervan en de ondersteuning die NCP Vlaanderen kan bieden aan geïnteresseerde stakeholders. Deelname is mogelijk voor het hele evenement of voor geselecteerde sessies.

Ontwerpprogramma Kick-off meeting Digital Europe in Vlaanderen:

  • Sessie 1: Digitaal Europa en zijn werkprogramma's voor 2021/2022 door Annalisa Bogliolo, Senior Expert DIGITAL, European Commission met Q&A (9 tot 10 uur)
  • Sessie 2: Uitvoering (financieringsinstrumenten, cofinanciering en andere vereisten) door Marie Timmermann van NCP Flanders (10.15 tot 11.15 uur)
  • Sessie 3: Ondersteuning van het NCP binnen het Digital Europe Programme door Marie Timmermann van NCP Flanders (11.30 tot 12.30 uur)

Doelpubliek: stakeholders gevestigd in Vlaanderen. Zal deels in het Engels en deels in het Nederlands opgezet worden.

Inschrijven

In verband met de maatregelen naar aanleiding van de coronapandemie, zal deze vergadering in een hybride vorm (fysiek en online) plaatsvinden.

De fysieke deelname is beperkt tot 20 personen en heeft plaats in het Herman-Teirlinckgebouw in Brussel. Elke organisatie mag maximum één persoon fysiek laten deelnemen. Online deelname is mogelijk met een computer/laptop en een goede internetverbinding.

Deelname is gratis, maar registratie is verplicht. Inschrijven kan via deze link.

Meer informatie over het Digital Europe Programme kan u reeds vinden op volgende website: Digital Programme | Shaping Europe’s digital future (europa.eu)

Eventuele vragen kunnen bezorgd worden aan: marie.timmermann@fwo.be

Het 'draft' werkprogramma voor 2021-2022 kan je terugvinden in de 'DIGITAL section' van de NCP Flanders website

 

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?
X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.

Contactgegevens

Simon Verschaeren

Afdeling Ondernemen en Innoveren
Beleidsmedewerker
0460 953 334