and&-festival

Filter items
Evenement
woensdag 21 april 2021 - 09:00 tot zondag 25 april 2021 - 20:00

We bevinden ons zonder meer op een scharniermoment. We ervaren vandaag een diepgaande maatschappelijke transformatie. Is 2021 het echte begin van de 21ste eeuw?

Het is een terechte vraag.

and&, een uniek innovatiefestival uit Leuven, gaat van 21 tot 25 april op zoek naar antwoorden en ideeën via een nieuw, hybride platform. Het creëert een interactief podium voor interdisciplinaire innovatie die onze samenleving naar een betere wereld stuwt.

Wat kan je verwachten? Een toonaangevende en inspirerende Conferentie, vormgegeven aan de hand van 21 vragen, die veelgeprezen en vooruitstrevende topsprekers van over de hele wereld samenbrengt. 

Een Entrepreneurial Summit die focust op purpose-driven ondernemerschap met een positieve impact op het welzijn van onze planeet. Een boeiend Music & Arts programma dat cultuur en kennis biedt in tijden waar we dit het hardste missen.

Co-creatieve, artistieke projecten zoals Play om de volgende generatie, onze kinderen, onder te dompelen in hun eigen creativiteit en nieuwe technologieën.

En last but not least: verfrissende en entertainende Leuven iCapital showcases die tonen waarom Leuven de innovatiehoofdstad van Europa is.

Alle info over tickets en promocode onder deze video

 

Online event

Met een PRO ticket (29€)  heb je toegang tot het ganse online programma (exclusief Entrepreneurial Summit)  én kan je gedurende 3 maanden de talks herbekijken.

Met een PRO PLUS ticket (39€) , you can have it all! Inclusief de +20 talks & discussions van de Entrepreneurial Summit (Bringing Business & Climate Change Together).

Boek nu je ticket en krijg 5€ korting op je ticket met kortingscode EWILOVESAND

Beide tickettypes geven je ook toegang tot de openingsavond op 20 april, om 20 uur, waar de hoofdvraag van and& wordt besproken. Innovate for the better; What is better? Met o.m. Mariana Mazzucato (wereldvermaarde topeconome), Gitanjali Rao (Time Kid of the Year in 2020) en Margrethe Vestager (Executive Vice President of the European Commission for a Europe Fit for the Digital Age).  

Offline event

Mits reservatie op www.andleuven.com

>> Line-up, tickets en alle info op www.andleuven.com 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?
X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.

Meer nieuws

 • Regionale Economische Vooruitzichten 2022-2027

  18 juli 2022

  Een economische groei in Vlaanderen van 2,8% in 2022 en van 1,3% in 2023. Dat verwachten het Federaal Planbureau en de regionale statistische diensten in hun ‘Vooruitzichten’. De inflatieschok zet een rem op het economisch herstel. In de periode 2024-2027 zou de bbp-groei in Vlaanderen gemiddeld 1,5% bedragen.

 • Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (15 juli 2022)

  Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (15 juli 2022)

  15 juli 2022

  O.a. waterstofonderzoek, Bio Base Europe Pilot Plant, bijkomende ondersteuning van de oproep zware onderzoeksinfrastructuur, subsidie Waterstofnet en Flemish Open Science Board (FOSB) en Wijzigingsbesluit kmo-portefeuille.

 • EU-nieuws deze week | 11 juli - 5 augustus 2022

  15 juli 2022

  Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week: EU Publicatieblad, de persberichten van de Europese Commissie, nieuw gepubliceerde initiatieven enz.

 • Vlaamse Regering vernieuwt energie-overeenkomsten met ondernemingen

  Vlaamse Regering vernieuwt energie-overeenkomsten met ondernemingen

  12 juli 2022

  De Vlaamse overheid stimuleert al lange tijd ondernemingen om de energie-efficiëntie van hun processen te optimaliseren en zo veel mogelijk energie te besparen. Om nog meer ondernemingen aan te zetten om hieraan aandacht te besteden, gaan enkele nieuwe maatregelen van start.

 • Europese Commissie presenteert nieuwe Europese innovatieagenda

  Europese Commissie presenteert nieuwe Europese innovatieagenda

  9 juli 2022

  Op 5 juli 2022 heeft de Commissie een nieuwe Europese innovatieagenda aangenomen om Europa een koppositie te geven in de nieuwe golf van deeptech-innovatie en start-ups. De innovatieagenda zal Europa helpen om nieuwe technologieën te ontwikkelen voor het aanpakken van de meest dringende maatschappelijke uitdagingen, en om deze technologieën op de markt te brengen.