and&-festival

Filter items
Evenement
woensdag 21 april 2021 - 09:00 tot zondag 25 april 2021 - 20:00

We bevinden ons zonder meer op een scharniermoment. We ervaren vandaag een diepgaande maatschappelijke transformatie. Is 2021 het echte begin van de 21ste eeuw?

Het is een terechte vraag.

and&, een uniek innovatiefestival uit Leuven, gaat van 21 tot 25 april op zoek naar antwoorden en ideeën via een nieuw, hybride platform. Het creëert een interactief podium voor interdisciplinaire innovatie die onze samenleving naar een betere wereld stuwt.

Wat kan je verwachten? Een toonaangevende en inspirerende Conferentie, vormgegeven aan de hand van 21 vragen, die veelgeprezen en vooruitstrevende topsprekers van over de hele wereld samenbrengt. 

Een Entrepreneurial Summit die focust op purpose-driven ondernemerschap met een positieve impact op het welzijn van onze planeet. Een boeiend Music & Arts programma dat cultuur en kennis biedt in tijden waar we dit het hardste missen.

Co-creatieve, artistieke projecten zoals Play om de volgende generatie, onze kinderen, onder te dompelen in hun eigen creativiteit en nieuwe technologieën.

En last but not least: verfrissende en entertainende Leuven iCapital showcases die tonen waarom Leuven de innovatiehoofdstad van Europa is.

Alle info over tickets en promocode onder deze video

 

Online event

Met een PRO ticket (29€)  heb je toegang tot het ganse online programma (exclusief Entrepreneurial Summit)  én kan je gedurende 3 maanden de talks herbekijken.

Met een PRO PLUS ticket (39€) , you can have it all! Inclusief de +20 talks & discussions van de Entrepreneurial Summit (Bringing Business & Climate Change Together).

Boek nu je ticket en krijg 5€ korting op je ticket met kortingscode EWILOVESAND

Beide tickettypes geven je ook toegang tot de openingsavond op 20 april, om 20 uur, waar de hoofdvraag van and& wordt besproken. Innovate for the better; What is better? Met o.m. Mariana Mazzucato (wereldvermaarde topeconome), Gitanjali Rao (Time Kid of the Year in 2020) en Margrethe Vestager (Executive Vice President of the European Commission for a Europe Fit for the Digital Age).  

Offline event

Mits reservatie op www.andleuven.com

>> Line-up, tickets en alle info op www.andleuven.com 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?
X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.

Meer nieuws

 • Vlaanderen biedt bescherming aan zwaar getroffen ondernemers

  Vlaanderen biedt bescherming aan zwaar getroffen ondernemers

  4 december 2021

  Door de nieuwe coronamaatregelen van het overlegcomité moeten ondernemers hun activiteiten verplicht stopzetten of zullen ze zware omzetverliezen hebben. Daarom stelt Vlaams minister van Economie Hilde Crevits 2 beschermingsmaatregelen voor om de financieel gezonde ondernemers te helpen hun vaste kosten te blijven betalen. Het gaat om het Vlaams beschermingsmechanisme en overbruggingsleningen die terugbetaald moeten worden. De maatregelen worden nog aangemeld bij de EU in het kader van de staatssteunregels. 

 • Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (3 december 2021)

  Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (3 december 2021)

  3 december 2021

  O.a. subsidie Vlaamse Jonge Ondernemingen, Unizo, Onderwijs & Ondernemen en SYNTRA en Data Integratiediensten voor Slimme Mobiliteit.

 • EU-nieuws deze week | 29 november - 3 december 2021

  3 december 2021

  Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week: EU Publicatieblad, de persberichten van de Europese Commissie, nieuw gepubliceerde initiatieven enz.

 • Schriftelijke vragen deze week | week 48

  3 december 2021

  O.a. kopen bij start-ups, evaluatie Social Impact Bonds, aanvragen Brexit veerkrachtsubsidie en initiatieven Open Access-beleid.

 • Allereerste ‘Frank De Winne’ mandaten toegekend 

  Allereerste ‘Frank De Winne’ mandaten toegekend 

  2 december 2021

  De eerste vijf zogenaamde 'Frank De Winne mandaten' binnen het programma 'Vlaamse ruimtevaarteconomie' zijn toegekend. Met dat programma wil Vlaams minister van Innovatie Hilde Crevits (CD&V) onder meer de ruimtevaartkennis in Vlaanderen uitbreiden.